"Minä en kuuntele teitä",puupiirros. Tää on ehkä hieman a3:sta pienempi ja oli ehkä mukavampaa tehdä isompana tätä hommaa.  Veikkaan,että puupiirros ei oo onnistunut mulla aikaisemmin just sen takia, että oon yrittänyt tehdä kauhean pikkutarkkaa ja pientä työtä. Toinen käsi näyttää ihan makkarapaketilta,mutta olen muuten ihan tyytyväinen.:)

Ja taas on paikallaan ällö-söpöyttä. :D Myös opettajamme Railo kutsui tätä lisko-ketuksi,koska hänen mielestään on outoa,että kettuni ei ole karvainen. :D

 

"Väärät vahvuudet",metalligrafiikkaa tämäkin. Tausta syöpyi yli kun onnistuneesti heitin tämän väärään happoon, jota luulin 23:seksi.Tausta kuitenkin toimi ja jätin sen sellaiseksi.:) Aion kuitenkin jatkaa tätä ehkä vielä hieman,mutta melkein valmista kuitenkin.

Vanhoja laattoja en ehtinyt vielä hirveästi tuunaamaan,mutta kyllä niistäkin vielä kuvia tulee.

 

ja viimeisenä:totoro-totoro! Tämä työ siis tehty kaverin muksulle synttärilahjaksi, kun siitä hirveästi tykkää. Kämppiksen ensimmäinen kommentti oli tästä :"aika happonen".:D Kuva on kyllä vähän valottunut,mutta pointin kyllä varmaan tajuaa.haha.